Bezoek aan Tammenga Diervoeders

Tammenga diervoeders

Bezoek aan Tammenga Diervoeders

Afgelopen dinsdag hebben we een bezoek gebracht aan Tammenga Diervoeders in Assen. Joy & Flora mochten van Anneke Horst mee! Super tof. Onderweg naar Assen behoorlijk wat buien regen gehad, maar dat mag de pret absoluut niet drukken.

Bij aankomst werden we verwelkomt door Paco (de hond van Anneke) en na even wat heen en weer gesnuffel tussen de drie honden konden we ook even rustig de hand schudden van Anneke.

Tammenga is een ambachtelijk diervoeder bedrijf. Een flink deel van de productie gaat nog met de hand of met eenvoudige machines. Wiert Tammenga en zijn team dragen zorg voor een hoge kwaliteit ambachtelijk diervoerder product. Heel erg interessant dat we een kijkje in de keuken bij Tammenga mochten nemen. Zo hebben we gezien waar de binnenkomende goederen worden ontvangen, vervolgens wordt verwerkt. Het proces van mengen en in bakjes stoppen tot en met de opslag in grote vriescellen.

Na een paar uur, en een paar bakjes koffie verder, zijn we weer op weg naar huis gegaan. Wat een welbestede middag was dit!

Onze honden krijgen vanaf het begin af aan al het voer van Wiert en Anneke en als ik zie hoe mooi het product is, ga ik dit zeker Joy & Flora blijven geven.

Klik hier om meer nieuws te lezen.

Stuur een berichtje

Op dit moment zijn we niet in de buurt. U kunt ons een berichtje sturen en we komen zo snel als mogelijk bij u terug.

Sending

©2019 door Wat Dieren Willen

Log in with your credentials

Forgot your details?